Χριστόπουλος Γιώργος και συνεργάτες. Εμπειρογνώμονες θέρμανσης και κλιματισμού περιοχής Θεσσαλία Καρδίτσα. Εγκατάσταση, Επισκευή, Συντήρηση HVAC.

Δευτ-Παρ: 08:30 - 21:00

Σάβ: 08:00 - 15:00

Διατίθεται υπηρεσία έκτακτης ανάγκης

Καλέστε Σήμερα (24413) 05275

Δωρεάν Εκτιμήσεις.

Γνωρίστε μας!

Είμαστε οι

Monstercool Experts

Εδώ και αρκετά χρόνια η MONSTERCOOL με έδρα την Καρδίτσα, εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας με εξειδικευμένη εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή A/C καθώς και συστημάτων Θέρμανσης.

Έχουμε δύο πιστοποιήσεις, γι'αυτό και μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές του χώρου. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους προμηθευτές λιανικής και χονδρικού εμπορίου στα είδη θέρμανσης και κλιματισμού.

Όταν προσλαμβάνετε την MONSTERCOOL, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και τεχνογνωσίας.

Πιστεύουμε στην ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν προσφορά χωρίς υποχρέωση.

24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης

Μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένη 24ωρη Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης στη διάθεσή σας 365 ημέρες το χρόνο για όλες τις ανάγκες σας σε Θέρμανση και Ψύξη. Είμαστε εδώ όταν μας χρειάζεστε!

(24413) 05275

Ωρες εργασίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30πμ-9:00μμ

Σάββατο: 08:00πμ-03:00μμ

Πιστοποιημένη γνώση και εμπειρία.

Έχουμε μακροχρόνια εμπειρίας στον κλάδο θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC). Πιστεύουμε στην ποιότητα κατασκευής και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Λάβετε μια Ειδική Προσφορά

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδικές προσφορές κατευθείαν στο προσωπικό σας e-mail.